Citymarketing, meer dan promotie

Citymarketing, meer dan promotie

Onze stad kent vele kunst & cultuur organisaties die werken op de snijvlakken tussen kunst en design, maatschappelijke innovatie en sociaal welzijn. Deze instellingen hebben in hun doelstelling een overlapping met sociale en maatschappelijke thema’s. Maar ook een plek als WSC  bijvoorbeeld, vallen zij onder sport, cultuur, jongerenwerk, citymarketing, of allemaal misschien?

De Bossche Groenen roept in een motie de raad op om organisaties die Den Bosch (inter)nationaal op de kaart zetten ook zo te erkennen en een bijdrage te gunnen uit het citymarketing budget. Een rijk kunst & cultuurklimaat draagt zo op eigen wijze bij aan de economische doelen en algehele allure van de stad! Betere marketing kun je je niet wensen.

Laten we intitiatieven die onze stad hierin vooruithelpen koesteren. Ontschot het citymarketing budget laat instellingen over een brede lijn aanspraak maken op een bijdrage! ?

Gerelateerde berichten