Nieuwe subsidieregeling

Gepubliceerd 30-04-2020 
In Actueel, Raadswerk

Nieuwe subsidieregeling

Zit jij in het bestuur van een club? Of heb je op een andere manier te maken met subsidies van de gemeente? Laat het ons dan weten of je tevreden bent met de nieuwe subsidieregelingen die zijn vastgesteld. De nieuwe regelingen kun je vinden onder: https://www.s-hertogenbosch.nl/subsidies/. Het gaat om de regelingen waar duidelijk 2020 bij staat in de link. De bedoeling van de nieuwe subsidieregeling is dat het eerlijker wordt en dat verenigingen en organisaties beter weten waar ze aan toe zijn voor de komende jaren subsidie.

We horen graag of de praktijk aansluit bij die theorie. Dus…niet alleen klachten ontvangen we graag, we horen het ook graag als je er blij mee bent 😉 Mail naar: hm.mees-huibers@s-hertogenbosch.nl

Gerelateerde berichten