Coronacrisis, wat kunnen we doen?

Gepubliceerd 17-03-2020 
In Actueel, Headline

Coronacrisis, wat kunnen we doen?

Het zijn barre tijden. Nu Nederland de komende weken tot stilstand lijkt te komen, gaan de activiteiten van De Bossche Groenen ook maar op halve kracht door. De fractie vergadert per app en videoverbinding, raadsvergaderingen worden opgeschort, de voorjaars meet up en andere acties kunnen wachten.

We kijken voorzichtig vooruit naar de gevolgen van de Corona crisis. Hoe moet dat met onze (kleine) ondernemers, ZZP’ers, de makers in het culturele veld en vele anderen die getroffen zijn? Samen met de VVD Den Bosch hebben we het College gevraagd zo snel mogelijk aan de slag te gaan met maatregelen om mensen waar we kunnen te ondersteunen.

We houden even afstand, maar komen ook nader tot elkaar. Overal ontstaan hartverwarmende initiatieven om anderen te helpen. We steunen onze hulpverleners en zorgmedewerkers! En onze gedachten zijn bij alle slachtoffers. Ken jij ook een initiatief voor en door Bosschenaren in tijden van Corona? Meld het ons dan. Wij zullen op de website een overzicht proberen bij te houden van het lokale hulpaanbod. Samen kunnen we dit aan! 💚

Buurtkiep Muntel, Corona Hulp

Copernikkel Boschveld, corona hulp: info@copernikkel.nl / 06-25215340

Facebook Groep Coronahulp Den Bosch

Whatsapp Groep Den Bosch helpt elkaar

 

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking