Red De Platanen Eendracht Films

Red De Platanen Eendracht Films

Eendracht Films maakte een reeks prachtige films met de betrokken bewoners, actievoerders en buren die strijden voor het behoud van de 34 platanen aan de Boschveldweg.

Judith Hendrickx: “We strijden zij aan zij met de bewoners om de bomen voor de stad te behouden”

Onze Platanen, onze buurt. Deel 3

Alweer het laatste deel van deze fantastische reeks filmpjes. ???De platanen zijn belangrijk voor ons, in de buurt, maar ook voor anderen buiten de buurt! Het gaat uiteindelijk iedereen aan! Er wordt al teveel gekapt! Als ze dan ook nog eens bomen gaan nemen die zo belangrijk zijn voor de mensen zelf, horen we een weerwoord te geven! En als de groep die dit land leidt werkelijk hier is voor de bevolking, wordt er ook naar ons geluisterd!reddeplatanen.nl/petitie ?Nogmaals grote dank voor Eendracht en Jan (van Eendracht) 🙂 Heel bijzonder en mooi gemaakt! Ook de Platanen zijn jullie dankbaar! ??

Geplaatst door Red de Platanen op Donderdag 30 januari 2020

Gerelateerde berichten