Kap Bomen Boschveld gaat toch door…

Kap Bomen Boschveld gaat toch door…

In Boschveld wordt stevig geherstructureerd. De werkgroep Groen en Spelen van de wijkraad heeft voor de kap van een aantal bomen een second opinion aangevraagd, en is van mening dat een tiental bomen voorlopig bespaard kunnen blijven! Door deze bomen te behouden, geef je jonge aanplant (op plekken waar wél gekapt wordt voor nieuwbouw) de kans om groot en sterk te groeien, en zo behoud je tijdens de herstructurering de groene waarde in de wijk.

Toch kreeg de werkgroep van wethouder Mike van der Geld, keer op keer nul op haar rekest, en beraden zij zich nu op juridische stappen. De Bossche Groenen heeft eerder de wethouder opgeroepen de verschillen van inzicht te overbruggen. Het is immers niet de eerste keer dat we constateren dat dit College misschien wel praat tegen haar burgers, maar minder goed luistert. #samen

Lees meer op Dtv Nieuws

Beeld: Google Earth

Gerelateerde berichten