Vuurwerkverbod, de tijd is rijp

Vuurwerkverbod, de tijd is rijp

De tijd is rijp voor verandering. Steeds meer mensen en steeds meer politieke partijen zien in dat de nieuwjaarstraditie moet veranderen. Zoveel schade, slachtoffers, milieuvervuiling, luchtverontreiniging, bange dieren; dat is het allemaal niet waard. Ook burgemeester Jack Mikkers voelt dat gelukkig aan. 2020 wordt het jaar van de kanteling!

De Bossche Groenen zet zich al jaren in voor een vuurwerkvrije Oud & Nieuw, bekijk wat we tot nu toe hebben bereikt via het dossier op de website. De tijd is nu rijp om de nieuwjaarstraditie te verbeteren. Wat ons betreft vuurwerkvrij, met bijvoorbeeld een centrale show. We zijn  nu in overleg met andere partijen over hoe we dit kunnen bereiken.

Lees meer in het Brabants Dagblad 

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking