10 jaar De Bossche Groenen

Gepubliceerd 16-12-2019 
In Actueel, Headline

10 jaar De Bossche Groenen

Hoera; De Bossche Groenen bestaat tien jaar! Op 16 december 2009 richtte Judith Hendrickx De Bossche Groenen op. Vier maanden later waren er verkiezingen en ja, De Bossche Groenen vestigde zich definitief in de Bossche politiek. De kritische noot van Judith in de raad werd gewaardeerd. Dat er in Den Bosch ruimte is voor een echte groene partij, moge duidelijk zijn. De partij groeide bij de laatste verkiezingen in 2018 van een naar drie zetels!

Alle reden voor een feestje dus. Samen met jullie! Daar willen we onze leden en vrienden alvast voor uitnodigen! Save The Date: Zaterdag 18 januari 2020 vanaf 19.00 uur bij de Bossche Brouwers aan de Vaart. Met live muziek en heel veel leuke Bossche Groenen. Meer info volgt via website & social media.

Bekijk het geweldige jubileumfilmpje van ambassadeur Josefien:

 

Gerelateerde berichten