Najaars Meet Up 22 november 2019

Gepubliceerd 07-10-2019 
In Actueel, Agenda, Headline, Meet Up

Najaars Meet Up 22 november 2019

De Bossche Groenen besteedt als lokale partij veel aandacht aan lokale thema’s en onderwerpen, de input van onze achterban is hiervoor onmisbaar! Onze fractie, ambassadeurs en leden vormen een creatieve en diverse poule van denkers en doeners waaruit verschillende werk-  en actiegroepen ontstaan. Om met iederéén contact te houden organiseren we elk kwartaal een Meet Up waarbij iedereen die zich betrokken voelt kan aanschuiven om op een informele manier mee te praten, denken en doen met De Bossche Groenen!

We starten met de Najaars Meet Up, op vrijdag 22 november van 16:00u tot 19:00u bij Brouwers a/d Vaart.

Maak kennis met de fractie: Behalve Judith, Will en Rianneke bestaat de fractie o.a. uit commissieleden Engeli en Lex.

Lex vertegenwoordigt De Bossche Groenen in de commissie Bedrijvigheid, hij is milieuwetenschapper en heeft namens De Bossche Groenen o.a. een voorstel geschreven voor een gemeentelijk energie-ontwikkelbedrijf.

Engeli maakt deel uit van de commissie Omgeving. Zij heeft onlangs het initiatief genomen voor een klimaatbos in onze gemeente en leidt  de inspiratiesessies ‘Ruimtelijke Visie’ van De Bossche Groenen.

Ontmoet elkaar en andere vrienden van De Bossche Groenen: Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig.

Locatie: Bossche Brouwers aan de Vaart, Tramkade 29 Den Bosch

start: 16:00u
eind: ca. 19:00u

Gerelateerde berichten