Geen kap beeldbepalende bomen Boschveldweg!

Geen kap beeldbepalende bomen Boschveldweg!

Gezonde bomen kappen, het is niet van deze tijd. Toch zijn dit de plannen van ProRail als het gaat om de Boschveldweg. In verband met de aanleg van een trillingsreducerende wand (TROC: TrillingsReducerende Ondergrondse Constructie) moeten er 34 kerngezonde Platanen worden gekapt.

Niet als het aan De Bossche Groenen ligt. Samen met de buurtbewoners gaan wij er alles aan doen om de kap van deze bomen te voorkomen, want het kan niet zo zijn dat private partijen bepalen hoe leefbaar, gezond en groen een woonwijk in onze gemeente is.

We hebben schriftelijke vragen gesteld aan het College i.v.m. de voorgenomen kap. Lees de vragen hier.

Lees het artikel in het Brabants Dagblad (18-09-2019)

Beeld : GoogleMaps

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking