Op werkbezoek bij PowerUp073

Op werkbezoek bij PowerUp073

De raadsleden van De Bossche Groenen gaan regelmatig op werkbezoek in de wijken en de buurten van ‘s-Hertogenbosch. Vrijdag was Rianneke Mees bij PowerUp073 in de Gestelsebuurt. Sommigen denken bij jongerencentra misschien aan probleemjeugd maar het jongerenwerk in de Gestelsebuurt laat wekelijks tientallen jongeren zien hoe je zélf problemen overwint en hoe je lekker bezig kan zijn in je vrije tijd. Goed voor de wijken en goed voor de jongeren zelf! Samen voor een duurzame toekomst voor iedereen.

Petje af en een dikke dankjewel voor deze enthousiaste club mensen die met dit werk zoveel positiefs bereikt. Voor de maatschappij, maar natuurlijk vooral voor de jongeren zelf.

Bekijk meer foto’s op onze Instagram.

Wil jij De Bossche Groenen ook eens uitnodigen voor een werkbezoek of heb je een goede tip? Stuur ons een bericht!

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking