Horeca in stadsparken

Horeca in stadsparken

Wie wel eens in het Prins Hendrikpark( IJzeren vrouw ) loopt, weet hoe leuk het kan zijn bij Bloem. Dat dit oude bouwvallige huisje kon veranderen in een leuk theehuis met de lekkerste taarten, komt door de inzet van De Bossche Groenen.

Hoe leuk horeca in stadsparken is, bleef niet onopgemerkt gelukkig. In de discussienotitie van het College van B en W van Gemeente ‘s-Hertogenbosch over horeca, die we komende maand behandelen in de gemeenteraad, wordt horeca in stadsparken nadrukkelijk genoemd. ,,Horeca kan een uitstekend middel zijn om parken en plassen, waar dat qua natuurwaarde niet stoort, tot leven te brengen en de gebruikswaarde ervan te optimaliseren.’’

Kijk, dat vinden wij nou leuk! Wij zien bijvoorbeeld kansen voor de plas in de Groote Wielen, in het Zuiderpark en het Beatrixpark. En waar zie jij mogelijkheden? Laat het ons weten!

Foto: Facebook Bloem

Gerelateerde berichten
Er worden 2 opmerkingen getoond
  • Edwin
    Beantwoorden

    Ik denk dat de stadstranden, de zuider- en oosterplas een betere horeca verdienen. Met mooie stoelen, lekkere koffie, lekkere taarten en een iets betere aankleding en inrchting ben je al een heel eind. Een leuk strand met een gezellig terras voor iedereen.

  • Marijn
    Beantwoorden

    Edwin, bedankt voor je reactie. We nemen het mee, meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden!

Maak een opmerking