Definitief geen wietproef in Den Bosch

Definitief geen wietproef in Den Bosch

Er was een plan, een motie, en een meerderheid in de gemeenteraad. Samen genoeg voor een experiment om de aanvoer (de ‘achterdeur’) van coffeeshops uit het criminele circuit te trekken. En om tegelijkertijd het product (de wiet dus) beter te controleren en daarmee minder ongezond te maken.

Maar dat plan, die motie en die meerderheid kunnen niet zonder medewerking van burgemeester Jack Mikkers en de vier eigenaren van de vijf coffeeshops in Gemeente ‘s-Hertogenbosch. En dus strandt hier het plan en daarmee de kans om de huidige situatie te doorbreken. En daar balen we van.

Wij hadden graag gezien dat onze stad meedeed aan het landelijk experiment met de gesloten coffeeshopketen, maar het is helaas net zo. We zijn natuurlijk nieuwsgierig wat er in de andere steden die wel meedoen gebeurt.

Recente berichten

Maak een opmerking