Lente bijeenkomst De Bossche Groenen

Gepubliceerd 15-05-2019 
In Actueel, Headline, Raadswerk

Lente bijeenkomst De Bossche Groenen

Een lente activiteit voor alle sympathisanten van de Bossche Groenen!

In onze nieuwsbrief van maart was al te lezen dat het bestuur van de Bossche Groenen via een activiteit passend bij de partij graag contact houdt met de achterban. Dit naast alle acties en sociale media berichten. Een activiteit waar wij geïnspireerd worden en ruimte is voor het samenkomen met de leden, niet – leden en ambassadeurs van de partij.

Op 1 juni vind de lente editie plaats op de Imkerij Stad en Streek in Rosmalen. Thomas Freitag zal ons op een enthousiaste en filosofische wijze meenemen in de verbindende kracht van de bij. Een talent waar wij ons als partij heel erg nauw bij verbonden voelen.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus geef je gauw op. De activiteit zal plaatsvinden in de ochtend tot uiterlijk 13.00 uur. Verdere details over het programma, tijd en locatie volgen snel. Iedereen die zich betrokken voelt bij de partij is van harte welkom.

Inschrijven kan via het emailadres g.r@xs4all.nl (Gerrit Ruiter)

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking