Operatie Steenbreek, meer dan onttegelen!

Gepubliceerd 08-04-2019 
In Duurzaam, Groen, Headline, Raadswerk

Operatie Steenbreek, meer dan onttegelen!

Deze maand startten we de Onttegel je Tuin actie. Veel enthousiastelingen hebben zich opgegeven voor ‘eerste hulp bij tuinonttegeling’ door De Bossche Groenen. Je kunt je nog steeds aanmelden!

Omdat je omgeving aanpassen aan het veranderende klimaat en rekening houden met de biodiversiteit in je directe omgeving, niet alleen een zaak van burgers, maar ook een speerpunt moet zijn in gemeentelijk beleid, hebben wij het College schriftelijk gevraagd om van Den Bosch, net als Sint Michielsgestel, Oss en Bernheze, ook een Operatie Steenbreek gemeente te maken.

Operatie Steenbreek is een uniek samenwerkingsverband van gemeenten, kennis- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Gezamenlijk zetten zij zich in om de trend van verstening om te buigen.

www.operatiesteenbreek.nl | Lees de schriftelijke vragen hier.

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking