Maijweg, groen in plaats van auto’s

Maijweg, groen in plaats van auto’s

Bewoners van de Maijweg in de wijk ’t Zand kijken al bijna twee jaar uit op een kolossale parkeergarage. Op het parkeerdek hadden inmiddels ook hun eigen auto’s moeten staan. Zodat de straat groen en gezellig ingericht kon worden. Dat was namelijk de afspraak met de NS en de Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Maar die afspraak is nog steeds niet nagekomen. Eerst werd gezegd dat dat komt omdat het Julianaplein eerst heringericht moest worden. Maar dat is al lang gebeurd, dus vragen wij ons af waarom het zo stil is….

Daarom heeft De Bossche Groenen opnieuw schriftelijke vragen gesteld aan het College van B en W hierover. Want er is een belofte gedaan aan de bewoners van de Maijweg. En belofte maakt schuld…

Gerelateerde berichten