Winst voor de bewoners van Dierenbos

Gepubliceerd 03-04-2019 
In Actueel, Raadswerk, Wonen

Winst voor de bewoners van Dierenbos

De bewoners van Dierenbos in Vinkel, die daar illegaal in chalets verblijven, kregen twee maanden terug de mededeling dat zij aan het eind van dit jaar weg moeten zijn. De Bossche Groenen vindt dat onterecht, omdat er simpelweg niet genoeg betaalbare woningen zijn in onze gemeente. Daarom hebben we daar in de gemeenteraad aandacht voor gevraagd.

‘Wij vragen meer woningen, maar u creëert juist meer woningzoekenden’ zei onze fractievoorzitter Judith Hendrickx dinsdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering. Helaas kreeg de motie van de hele oppositie – om niet te handhaven op illegale bewoning- geen meerderheid. Wel komt er – doordat wij hier druk op hebben gelegd- een oplossing voor mensen met kinderen die op Dierenbos wonen. En dat is winst.

Lees het artikel in het Brabants Dagblad.

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking