Actie Annapark

Actie Annapark

Groen in de wijk is belangrijk. Voor mensen en voor dieren. Een park geeft ruimte om te wandelen en te spelen. Een park zuivert de lucht en geeft verkoeling in hete zomers. Een park vormt het leefgebied van allerlei vogels en andere dieren. Daarom is het belangrijk dat het Annapark in Hintham behouden blijft. En dat er dus niet gebouwd wordt, zoals het College van Burgemeester en Wethouders nu van plan is. We snappen dat er extra huizen nodig zijn, maar dat zou niet ten kostemoeten gaan van het groen in de wijk.

Vindt u dat ook? Teken dan de petitie van bewoners ‘Geen bebouwing in het Annapark’  die bewoners uit de buurt zijn gestart. Of kom dat vertellen aan de gemeenteraad op maandag 8 april om 20.30 uur in het Bestuurscentrum (Achter het stadhuis). Om in te spreken moet u zich aanmelden via de griffie (073-6155585), maar om te komen luisteren niet.

De Bossche Groenen is tegen bebouwing van onze (stads)parken. Daarom hebben we de mogelijke bebouwing in het Annapark op de agenda van de gemeenteraad gezet. Dit wordt op dinsdagavond 16 april in de commissie Omgeving besproken. Ook dan bent u van harte welkom om te komen luisteren in het Bestuurscentrum, vanaf 19.30 uur. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

 

 

Gerelateerde berichten