Verkeersveiligheid voorop!

Gepubliceerd 20-03-2019 
In Actueel, Raadswerk, Verkeer

Verkeersveiligheid voorop!

In tien jaar tijd zijn er al 17 maatregelen genomen om de verkeersveiligheid bij de fietsoversteek op de Vlietdijk te verhogen. Die kostten samen bijna een half miljoen euro, zei wethouder Ufuk Kayha dinsdagavond bij de commissievergadering. Toch bijzonder vreemd als je dan nog niet doorhebt dat alleen een tunnel of een brug de enige echte oplossing is….

De verkeerswethouder van GroenLinks ‘s-Hertogenbosch zet in op gedragsverandering in plaats van op fysieke maatregelen. Wij snappen niet dat de wethouder daar in blijft geloven. Wat De Bossche Groenen betreft helpt alleen een ongelijkvloerse kruising. Bij de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 2 april komen we terug op deze kwestie.

Gerelateerde berichten