Nieuw Zebrapad bij de Vlindertuin

Gepubliceerd 07-03-2019 
In Actueel, Leefbaarheid, Verkeer

Nieuw Zebrapad bij de Vlindertuin

Kijk! Bij de Vlindertuin op de Meerendonk is deze week een zebrapad aangelegd, op aandringen van De Bossche Groenen. Daar zijn we blij mee natuurlijk. Al in oktober vorig jaar voerden wij de eerste gesprekken op deze school.

We blijven ons sterk maken voor veilige schoolroutes. Want we kennen nog wel een paar locaties die wat aanpassingen kunnen gebruiken. En wat ons betreft kan het niet snel genoeg gaan. Want waar blijft bijvoorbeeld de beloofde rotonde bij OJC Rosmalen en Basisschool De Hobbit in Rosmalen Gemeente ‘s-Hertogenbosch?

Gerelateerde berichten
Opmerkingen
pingbacks / trackbacks
  • […] verkeersonveilige situaties te melden bij ons. Dat leidde al tot enkele aanpassingen, zoals de aanleg van een zebrapad bij KC De Vlindertuin. Maar we wachten nog steeds op de beloofde rotonde bij de Hobbit en OJC in de Groote Wielen, op het […]