5 of 10 jaar nieuwe Kaaihal?

Gepubliceerd 20-02-2019 
In Actueel, Cultuur

5 of 10 jaar nieuwe Kaaihal?

Gebiedsontwikkeling? Dat is precies waar initiatiefnemers van de Kaaihallen mee bezig zijn. Een permanente culturele hotspot maken van de Tramkade. De eis van maximaal 5 jaar is een manier om nee te zeggen tegen dit initiatief. Het lijkt alsof de wethouder van cultuur vergeten is dat de Tramkade bestemmen als een blijvende culturele hotspot letterlijk in het verkiezingsprogramma van zijn eigen partij D66 ‘s-Hertogenbosch staat. Begrijpt u het nog?

 

5 of 10 jaar nieuwe kaaihal

Geen tien jaar maar een kaaihal voor vijf jaar. Dat is de boodschap die de gemeente heeft voor initiatiefnemers Verkadefabriek en Theater aan de Parade die hiermee een nieuwe cultuurhal voor de stad willen introduceren. Verantwoordelijk wethouder Mike van der Geld en fractievoorzitter @Pieter Paul Slikker van de Pvda Den Bosch reageren.

Geplaatst door Dtv Den Bosch op Woensdag 20 februari 2019

 

Video: Dtv Nieuws

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking