Citymarketing? Eerst investeren in duurzaamheid.

Citymarketing? Eerst investeren in duurzaamheid.

De Commissie Bedrijvigheid sprak op 11 februari over ‘Citymarketing’ en welke focus onze stad hierbij zou moeten kiezen. Cultuur, Data, Design, Groen, Bourgondisch of… gewoon wat minder citymarketing?
Den Bosch is al een aantrekkelijke, groeiende stad met een prachtige binnenstad, nabijheid van natuur, centraal gelegen en goed bereikbaar. Heeft Amsterdam niet onlangs de citymarketing een halt toegeroepen omdat de stad overspoeld wordt door toeristen?

Will Hoeben: “De Bossche Groenen wil citymarketing ‘laten voor wat het is’ en eerst investeren in verduurzaming, een schonere lucht en een beter leefklimaat.”

Lees meer op Dtv Den Bosch 

Foto :  Beeld uit een presentatie over citymarketing © Gemeente Den Bosch

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking