Nu doorpakken in de Kop van het Zand

Gepubliceerd 07-02-2019 
In Actueel, Cultuur

Nu doorpakken in de Kop van het Zand

Cultuurstad van het Zuiden. Ruimte geven aan urban, de Tramkadebehouden als culturele hotspot. Hoe rijmt het college deze ambities met de zuinige reacties op de nieuwe Kaaihal?

Stopt de visie van dit bestuur soms bij het Paleiskwartier als het om de Spoorzone gaat? Ondertussen bruist het van de initiatieven in dit industriële gebied; RAUWKOSTKings of ColorsWSC SkateparkWerkwarenhuis, Verkadefabriek, Bossche Brouwers aan de Vaart, etc.; Den Bosch heeft het!

In 2018 ondertekende een groot deel van de Bossche politieke partijen het Cultuurmanifest om de waarde van urban cultuur te onderstrepen. Wat De Bossche Groenen betreft maken we dit in 2019 tastbaar o.a. door zelfstandige initiatieven als de nieuwe kaaihal als gemeente te faciliteren.

Klik hier voor het artikel op www.bd.nl.

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking