Helmus Boons stopt bij De Bossche Groenen

Gepubliceerd 02-01-2019 
In Actueel, Raadswerk

Helmus Boons stopt bij De Bossche Groenen

Dikke kans dat je Helmus Boons het afgelopen jaar hebt zien fietsen. Met een muts en een stapel folders tijdens de koude weken voorafgaand aan de verkiezingen. Of met een gieter op weg naar het Levensbomenbosch tijdens de hete en droge zomer. Altijd in de weer om Den Bosch nog groener te maken. Vanachter de computer, aan overlegtafels en dus ook gewoon buiten.

En dat kost energie, veel energie. Daarom heeft onze adviseur en fractieondersteuner Helmus Boons besloten om het rustiger aan te gaan doen en te stoppen bij De Bossche Groenen. Dat vinden we jammer, maar we begrijpen het natuurlijk wel. Tien jaar heeft de partij van zijn energie gebruik mogen maken. En daar zijn we hem zeer dankbaar voor.

Recente berichten

Maak een opmerking