Ballonnenverbod. Ontmoedigen helpt niet…

Ballonnenverbod. Ontmoedigen helpt niet…

Dat ballonnen oplaten schadelijk is voor dieren en het milieu, behoeft eigenlijk geen uitleg meer. Dat weet ook het Bossche College van B en W. We stelden er namelijk al eerder vragen over. Er kwam weliswaar geen verbod, maar beloofd werd het oplaten van ballonnen voortaan te ontmoedigen.

En wat zien we op het NOS-journaal? Klaas Dijkhoff laat 500 ballonnen op bij het VVD-Congres in de Brabanthallen. Waarom heeft Gemeente ‘s-Hertogenbosch dit niet voorkomen? Daarover gaan we het College aan de tand voelen bij de komende gemeenteraadsvergadering. Ontmoedigen alleen helpt dus niet. Wij willen een verbod op het oplaten van ballonnen. 

Lees het artikel  op Dtv Den Bosch

Gerelateerde berichten

Maak een opmerking