Laatste plantdag Levensbomenbos 3 november 2018

Gepubliceerd 03-11-2018 
In Actueel, Agenda, Cultuur, Groen

Laatste plantdag Levensbomenbos 3 november 2018

Het eerste voedselbos van Gemeente ‘s-Hertogenbosch is een feit. Dat is namelijk het levensbomenbos in Rosmalen. Tamme kastanjes, beukennootjes, zoete kersen, lindebloesem. Op 3 november a.s. gaan de laatste 35 bomen de grond in. Dan zijn er in totaal 170 bomen aangeplant en is de stad 1,5 hectare bos rijker. Ook worden er op 3 november a.s door 40 kinderen van de scouting meer dan 1200 vruchtdragende struiken geplant. Er zijn nog slechts twee levensbomen beschikbaar: info@levensbomenbosch.nl.

Dit bos is tot stand gekomen door een initiatief van De Bossche Groenen. Raadslid Judith Hendrickx  zal voor de vierde keer aanwezig zijn om de planters toe te spreken. Iedereen is welkom om deze plantdag bij te wonen. Locatie T.M. Kortenhorstlaan, wijk Sparrenburg. Aanvang 11.00 uur. Koffie en thee staan klaar.

Lees het artikel in het Brabants Dagblad (19-10-2018)

 Stichting Levensbomenbosch www.levensbomenbosch.nl

 

Recente berichten