Veilig oversteken voor schoolkinderen

Gepubliceerd 29-10-2018 
In Actueel, Verkeer

Veilig oversteken voor schoolkinderen

Het Laaghemaal oversteken is een dagelijks risico voor de kinderen van De Hobbit in Rosmalen. Gelukkig komt daar een einde aan. De gemeente maakt geld vrij voor een rotonde op die gevaarlijke plek bij OJC Rosmalen en de Hobbit. Mede dankzij de aandacht die De Bossche Groenen daarvoor heeft gevraagd.

Ook op andere locaties in onze gemeente wordt gewerkt aan veilige schoolroutes. Mooi! Daarbij wordt natuurlijk ook naar het gedrag van ouders gekeken. Maar preventie alleen is niet genoeg. Er zullen ook fysieke maatregelen in de omgeving van de scholen nodig zijn.

Zijn we blij? Ja. Zijn we tevreden? Nee, pas als alle schoolroutes in Gemeente ‘s-Hertogenbosch veilig zijn voor fietsers en voetgangers. Daarom blijft De Bossche Groenen hiervoor aandacht vragen. Onze kinderen verdienen het.

Loop jij ook tegen onveilige verkeerssituaties aan bij scholen? Laat het ons weten via info@debosschegroenen.nl.

Gerelateerde berichten