Resultaat! Ton voor verbetering verkeersveiligheid Rijnstraat

Resultaat! Ton voor verbetering verkeersveiligheid Rijnstraat

Verkeersveiligheid bij basisscholen heeft onze blijvende aandacht. Daarom vroegen we vorig jaar  – samen met enkele ouders uit de buurt – aandacht voor de gevaarlijke kruising Rijnstraat/Geulstraat. Met succes! Er kwam een zebrapad en hekken aan de rand van het Rivierenplein. Ook de kruising zelf gaat nog op de schop. In overleg met het actiecomité van bezorgde ouders, zoals het hoort. Eind september 2018 gaat het comité om de tafel met de gemeente om de ideeën voor aanpassing van het kruispunt te bespreken, inclusief de vervolgstappen.

Heb je suggesties of wil je op de hoogte blijven stuur  dan een e-mail naar:  mr@aquamarijn.org of info@debosschegroenen.nl.

Lees het artikel in de Wijkkrant Oost (september 2018)

Gerelateerde berichten