Analyse coalitieakkoord: vaag en geen financiële kaders

Analyse coalitieakkoord: vaag en geen financiële kaders

Naast de vier ‘hashtags’ #073, #samen #duurzaam en #vernieuwend die samen de naam van het bestuursakkoord vormen zou er nog een hashtag bij kunnen: #vaag

Twee maanden geleden leidde de verkiezingscampagne tot een verrassende uitslag: het stadsbestuur moest anders. Groener vooral. Nu ligt er een bestuursakkoord, de basis van waaruit de stad de komende vier jaar bestuurd gaat worden.

En dat nieuwe bestuursakkoord doet erg veel denken aan een gemiddeld verkiezingsprogramma: weinig concreet, geen afrekenbare doelen en ook geen financiële paragraaf die voorzien is van concrete cijfers.

Door: Patrick Huisman [Dtv]

Klik hier voor het artikel op www.dtvdenbosch.nl.

Recente berichten