Harald Opdam

Mijn naam is Harald Opdam, 45 jaar geleden geboren te ‘s-Hertogenbosch en ik woon en werk nu met veel plezier in Rosmalen. De laatste jaren om de hoek bij Heijmans als specialist waterzuivering en bodemsanering.

Ik houd van tennissen, vissen en genieten van het leven. Hierbij kan ik zowel genieten van de historische binnenstad van Den Bosch met z’n gezellige terrasjes als een wandeling door de uiterwaarden van de Maas.Harald_def

De lokale politiek bepaald in grote mate de inrichting van je directe leefomgeving. En daar wil ik graag een groene, duurzame draai aan geven. De afgelopen raadsperiode heb ik mij voor de Bossche Groenen ingezet voor een vitaal, bruisend en afwisselend Den Bosch. Hierbij zijn voor mij belangrijke punten de leefbaarheid van de woonwijken en kwaliteit van de openbare groene ruimte. Dus niet ongebreideld doorgaan met het volbouwen van open plekken in de stad, en de groene ruimte rondom de stad, maar renovatie van woonwijken en revitalisatie van industrieterreinen vóór grootschalige nieuwbouw.

Graag wil ik inhoud geven aan een natuurlijke, duurzame economische ontwikkeling van ’s-Hertogenbosch. Dus inzetten op 100% groene energie, een gezond en natuurlijk watersysteem en afval omzetten naar grondstof.

Stem ’s-Hertogenbosch groener !

Reacties zijn gesloten.