Toch bier op de parade bij EK finale

Als Nederland de finale haalt zullen er op de Parade, waar het EK-scherm geplaatst zal worden, toch enkele tappunten aanwezig zijn. Gister verscheen hierover onderstaand bericht in het Brabants Dagblad.

DEN BOSCH – Als Nederland de finale bereikt van het EK-voetbal komt een groot videoscherm op de Bossche Parade te staan. De gemeente en ondernemers van de Parade dragen gezamenlijk de beveiligingskosten en er mogen enkele tappunten aan de rand van het plein komen. Die afspraken zijn gemaakt door burgemeester Rombouts en de horeca-ondernemers aan de Parade. Tijdens het EK voetbal krijgen alle horecazaken in de stad de gelegenheid om tijdens de halve finale en de finale (in beide gevallen als Nederland daar in zit) één tv-scherm ‘van beperkte omvang’ op hun terras te plaatsen met maximaal 2 tappunten en staantafels. Meer hierover vrijdag in het Brabants Dagblad. (Brabants Dagblad, 30 mei 2012)

Dit bericht is geplaatst in Cultuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>